Λόγος

ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ

dasos

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Ο Δήμος  Φαρσάλων έχοντας στόχο την ευαισθητοποίηση, δια της άμεσης συμμετοχής, των συμπολιτών μας, σε δράσεις που σχετίζονται με θέματα ανάδειξης και διατήρησης της πολιτιστικής μας κληρονομιάς, καλλιέργειας και ανάπτυξης περιβαλλοντικής συνείδησης, προώθησης του εθελοντισμού και ανάδειξης του φυσικού κάλλους και περιβάλει την πόλη μας σε συνεργασία με τους Προσκόπους, Ενεργούς πολίτες και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού Φαρσάλων, στα πλαίσια των εκδηλώσεων , <ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΜΑΣ ΑΛΛΙΩΣ >, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 5 κ 6 Σεπτεμβρίου, περιβαλλοντική δράση στις παρυφές του δάσους στη θέση ΧΑΙΝΤΑΡΙΑ.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει επίδειξη στησίματος σκηνών απο τους Προσκόπους της πόλης μας και ενημέρωση υπαίθριας διαβίωσης στα πλαίσια της πολιτικής προστασίας.

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με υπαίθρια διανυκτέρευση σε σκηνές που θα στήσει ο δήμος αλλά και σε σκηνές που καθένας απο όσους συμμετάσχουν θα στήσει ο ίδιος με την παρέα του. Οι συμμετέχοντες θα φροντίσουν για ατομικά – προσωπικά είδη.

Η βραδιά θα κυλήσει με μουσική κάλυψη απο νέους Djs του τόπου μας.

Η προσέλευση του κόσμου στον χώρο στον χώρο θα αρχίσει το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου στις 5 το απόγευμα.

Σας καλούμε να ξεκινήσετε με την παρέα σας  τους φίλους σας, την οικογένεια σας  να έρθετε να διανυκτερεύσετε  στα ΧΑΙΝΤΑΡΙΑ.

11889475_763719783738763_7838488634952563064_n

Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία και την δυνατότητα σε όλους μας να ζήσουμε μια εμπειρία ξεχωριστή, διαφορετική, όμορφη και συναρπαστική σ ένα χώρο που έχει τη δική του ιστορία.

Η επιτυχία της εκδήλωσης δε μπορεί παρά να στηρίζεται στις υπηρεσίες των εθελοντών.

Για την καλύτερη οργάνωση και εξυπηρέτηση των συμμετεχόντων θα μας διευκόλυνε, οι εθελοντές καθώς και όσοι πρόκειται να διανυκτερεύσουν να επικοινωνήσουν: με την υπεύθυνη της δράσης Δέσποινα Συροπούλου Πρόεδρο ΔΗ.ΚΕ.ΦΑ τηλ: 6978 890645 και τον αρχηγό του 2ου Σώματος Προσκόπων Αχιλλέα Δρόσο τηλ: 6972723366

 

Επίσημος χορηγός της δράσης : ΜΑΣΟΥΤΗΣ

MasoutisLogo

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Photo Gallery