Λόγος

Η συμμετοχή του Εμπορικού συλλόγου Φαρσάλων στην εμποροπανήγυρη

unnamed (2)

Δελτίο Τύπου

Ο Εμπορικός Επιχειρηματικός Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων συμμετείχε φέτος  για 1η φορά στην Εμποροπανήγυρη Φαρσάλων με περίπτερο, μετά από πρόταση του Δήμου Φαρσάλων.

Σκοπός της συμμετοχής του Συλλόγου στην εμποροπανήγυρη, ήταν η προβολή των επιχειρήσεων της περιοχής μέσα από μια ηλεκτρονική παρουσίαση με  φωτογραφικό υλικό. Αυτό είχε ως στόχο την διαφήμιση των τοπικών επιχειρήσεων στους επισκέπτες του παζαριού.

unnamed

Η προσέλευση των επισκεπτών στο περίπτερο του συλλόγου ήταν ικανοποιητική, τα μέλη του Δ.Σ. προσέφεραν γλυκίσματα, κρασί και αναψυκτικά, χορηγίες των επιχειρήσεων  της πόλης, καθώς ενημέρωναν το κοινό  για το σκοπό και τις δράσεις του συλλόγου και προέτρεπαν τους νέους επιχειρηματίες της περιοχής  να εγγραφούν  μέλη στο σύλλογο.

unnamed (4)

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά το Δήμο Φαρσάλων για τη παραχώρηση του περιπτέρου και τον συγχαίρει για την οργάνωσή του.

Επίσης ευχαριστεί τον κ. Παδιώτη Γεώργιο για την παραχώρηση εξοπλισμού, την κ. Ρουκά Ελένη για την διακόσμηση του περιπτέρου, τον ανθοπωλείο Τσούλη για τις ανθοδιακοσμήσεις, τον κ. Στράτο Βασίλειο για τη προσφορά κρασιού καθώς και τα ζαχαροπλαστεία: Αρχοντή Αθανασίου, Καταραχιά Αχιλλέα, Παιπάη Δημητρίου και Δημητρίου Λάζαρου (Φοντάν) για την προσφορά των γλυκισμάτων.

Τέλος ευχαριστεί όλους τους επισκέπτες του περιπτέρου για το ενδιαφέρον και τη στήριξή τους στο σύλλογο.

 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Photo Gallery