Λόγος

διαγωνισμός καλύτερης εορταστικής βιτρίνας καταστήματος

Δελτίο Τύπου

_

 

Ο Εμπορικός  Επιχειρηματικός  Σύλλογος Επαρχίας Φαρσάλων στα πλαίσια των ενεργειών του για την στήριξη της τοπικής αγοράς και την προβολή όλων των επιχειρήσεων της περιοχής, προτίθεται να διοργανώσει εορταστικές εκδηλώσεις για την περίοδο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

 

Στη διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων, που κατά το πλείστον θα αφορούν τα παιδιά και θα υλοποιηθούν στο κέντρο της πόλης, θα διοργανωθεί διαγωνισμός καλύτερης εορταστικής βιτρίνας καταστήματος , βραβεύοντας τις  τρείς καλύτερες.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός θα απευθύνεται σε εμπορικά καταστήματα:

Ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ μόδας , καλλυντικών,  κοσμηματοπωλεία, ειδών δώρων, βιβλιοπωλεία, λευκών ειδών, ζαχαροπλαστεία, ανθοπωλεία.

 

Γι΄αυτό καλούμε όλους τους καταστηματάρχες να συμμετάσχουν , δίνοντας με αυτό τον τρόπο ένα ισχυρό κίνητρο στους καταναλωτές της περιοχής μας να παραμείνουν στη πόλη μας, για τα ψώνια τους στις εορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς 2016.

 

Οι επιχειρήσεις που θα συμμετάσχουν, θα προβληθούν μέσα από την ιστοσελίδα του συλλόγου και τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες και διευκρινήσεις, μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του συλλόγου 2491026511, 2491026512 (κα Μπακαλέξη Έλενα).

 

Καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων συμμετοχής  την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Photo Gallery