Λόγος

Ηλίας Β. Μουχτής ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ με τον Άρη Καραχάλιο

moyxtis-241x300Φίλες και Φίλοι συνδημότες.

Αποφάσισα να ανταποκριθώ στην ανάγκη των καιρών για τον Δήμο μας και δέχθηκα την τιμητική πρόταση του νυν Δημάρχου, και εκ νέου υποψηφίου, κ. Άρη Καραχάλιου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για τις εκλογές του Μαΐου.

Έχοντας υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, από ιδιαίτερες, ευαίσθητες και πολυσύνθετες θέσεις και λειτουργώντας με αυταπάρνηση, αμεροληψία και με κύριο γνώμονα το δημόσιο συμφέρον του Έλληνα φορολογούμενου πολίτη, στέκομαι μπροστά σας και με όλη τη δύναμη της ψυχής μου, δεσμεύομαι να συμβάλλω προσωπικά στην δυνατότητα προοπτικής, ανάπτυξης και ελπίδας του τόπου μας, για τους νέους και τους συμπολίτες μου.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν είναι χώρος για εκπλήρωση προσωπικών φιλοδοξιών και προβολής. Είναι χώρος σκληρής δουλειάς, αδιάκοπης προσπάθειας και πάνω από όλα προσφοράς. Προσφοράς στον συνάνθρωπο, προσφοράς στον τόπο που αγαπάς, δίνοντας πραγματικές λύσεις στα προβλήματα, μακριά από το λαϊκισμό, τους θεατρινισμούς και τις συνθηματολογίες.

Φίλες και Φίλοι,

Είναι αλήθεια πως η οικονομική, πνευματική και ηθική κρίση που βιώνει η χώρα μας, έχει επηρεάσει καθοριστικά όλους μας. Ωστόσο, σήμερα, είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε μπροστά και να βρούμε το δρόμο που θα μας οδηγήσει έξω από αυτήν την περιπέτεια. Ο δρόμος αυτός περνά μέσα από την αναγκαία και πρωτεύουσα απαίτηση των καιρών μας για τερματισμό του στείρου κομματισμού ιδιαίτερα στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είναι μεγάλη ανάγκη όλοι μας να αποδεχθούμε υπερβάσεις και παραγκωνισμό των κομματικών μηχανισμών, οι οποίες εξασφαλίζονται μέσα από την πολυσυλλεκτική φιλοσοφία της πολιτικής του συνδυασμού που έχω την τιμή να εκπροσωπώ.

Δεν σας κρύβω πως επιδίωξή μου είναι η επόμενη μέρα των εκλογών.

Αντίπαλός μου και μόνο είναι τα προβλήματα του τόπου.

Οι γνώσεις μου, η εντιμότητα του χαρακτήρα μου και η αγωνιστική μου διάθεση για δημιουργική δράση, αποτελούν εχέγγυα, γι΄ αυτό συμπαραταχθείτε μαζί μου, μαζί με το όραμα της ελπίδας των νέων ανθρώπων που γεννιέται για το αύριο.

Ζητώ λοιπόν τη στήριξή σας στο πρόσωπό μου.

Σας ευχαριστώ.

Με τιμή

Ηλίας Β. Μουχτής

Αξιωματικός εν αποστρατεία

Τηλ. Επικοινωνιας: 6976686332 – 2491023787

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Leave a Reply

Photo Gallery